Aptos Collective’in 2025 Sonbahar Dönemi Üyelerini Karşılıyoruz

Bizimle birlikte Aptos’un geleceğine adım atın.

2.000’in üzerinde başvuru yapan kişi arasından 41 kişi, Aptos’un ruhunu yansıtan elçiler, içerik üreticileri ve geliştiriciler olarak seçildi. Bu kişiler yeni kullanıcıları topluluğa kazandıracak, vizyonlarını paylaşacak ve topluluğun gelişimine katkıda bulunacak.

Yeni üyelerimizin söylediklerinden bazıları:

“Aptos’taki Builder’lardan İlham Almak”

Aptos’ta beni en çok heyecanlandıran şey, hız ve güvenilirlik odaklı bir yapıya sahip olması; paralel yürütme sayesinde hem yüksek işlem hacmine hem de düşük gecikmeli kesinliğe ulaşması. Diğer zincirlerden ne kadar farklı olduğunu öğrendiğimde gerçekten şaşırdım. Ayrıca kurucuların akademik geçmişine, özellikle de Dr. Ching’e hayranım. Büyük veri, paralel hesaplama ve dev sistemlerde çalışan araçlar üzerine yaptığı çalışmalar beni çok etkiliyor. Gerçekten örnek aldığım biri. Aptos topluluğuna katıldım çünkü bunu geliştiren insanlardan doğrudan öğrenmek ve hem güçlü teknolojiye hem de güçlü bir kültüre değer veren bir topluluğun parçası olmak istiyorum. @budwindruidbudwindruid

“Önce Topluluk”

Aptos Collective’e katılma fırsatı bana verildiği için minnettarım. Aptos’a katılıp böyle bir girişimin varlığını öğrendiğimden beri bu benim için bir hayaldi. Bir projenin parçası olduğumda, o projeye tüm gücümle destek vermeyi ve katkılarımın değer görmesini isterim. Collective’in bana bu fırsatı sunacağına inanıyorum. Daha önce başka bir projede yer almıştım ve orada geçirdiğim 6 ay içinde yaklaşık 2000 kişiyi platforma kazandırdım. Ancak o proje topluluğuna değer vermediğini gösterdi ve ben de Aptos’a geçtim.

Burada işler farklı yürüyor; ekibin tüm katkı sağlayanlara ve üreticilere nasıl değer verdiğini bizzat gördüm. Bu yüzden Aptos’ta, özellikle de Aptos Collective’in bir parçası olarak, çok daha hızlı ve sağlıklı gelişeceğime inanıyorum. Collective’e katılmak, bu yıl Web3 dünyasındaki en büyük başarım olacak. Bir kez daha bu fırsat için teşekkür ederim ve elimden gelen her şekilde katkı sağlamaya hazırım. — TheopilusE

“Birlikte Geliştirmek İçin Heyecanlıyım”

Aptos Collective’in bir parçası olmaktan ötürü gerçekten çok heyecanlıyım. Aptos’ta beni en çok cezbeden şey, ölçeklenebilir, geliştirici dostu ve topluluk odaklı bir ekosistem inşa etme yaklaşımı. Hep birlikte anlamlı projeler geliştirmek, topluluğu güçlendirmek, katkıda bulunmak, öğrenmek ve diğer üyelerle bağ kurmak için sabırsızlanıyorum. — Hari_priyoo

“Aptos’la Tam Bir Dönüm Noktası”

Collective ile bu yolculuğa çıkmak için sabırsızlanıyorum. TGE döneminden beri buradayım, bu yüzden bu benim için tam bir “tamamlanma” anı gibi. En çok heyecanlandığım şey, diğer üyelerle iş birliği yapma, anlamlı projeler üretme ve ekosistemi güçlendirme fırsatı. Öğrenmeye, fikirlerimi paylaşmaya ve Aptos’un büyümesine katkı sunmaya devam etmek istiyorum. — AshiqNoob

“Daha Adil Bir Gelecek Şekillendirmek”

Aptos Collective’e katılmak ve böylesine canlı bir topluluğun parçası olmak beni gerçekten heyecanlandırıyor. Aptos’ta beni en çok etkileyen şey, yenilikçi teknolojisi, insanları, geliştiricileri, içerik üreticileri ve Web3’ün geleceğini birlikte şekillendiren hayalperestleri. Bu benim için öğrenme, katkıda bulunma ve ekosistemi güçlendiren sesleri yükseltme fırsatı. Fikirlerimi paylaşmak, değer yaratmak ve daha hızlı, daha adil ve daha bağlantılı bir dünya inşa etme vizyonuna inanan insanlarla birlikte büyümek için sabırsızlanıyorum. — 0x_Khalid

“Öğrenmek ve Katkıda Bulunmak”

Aptos topluluğuna katılmak beni en çok bu yüzden heyecanlandırıyor: Aptos’taki geliştiriciler, önde gelen içerik üreticileri ve kurucularla bir araya gelme, onlardan öğrenme ve aynı zamanda kendi değerlerim ve becerilerimle Aptos Colllective’in misyonuna katkı sunma şansı. — tyler_of_web3

“Sınır Tanımadan Üretme Özgürlüğü”

Aptos beni heyecanlandırıyor çünkü gerçekten ölçeklenebilir — hızlı, güvenli ve esnek. Move dili geliştiricilere sınırsızca üretme özgürlüğü veriyor ve Web3’te bu kadar özgürlük nadir.

Aptos topluluğunun bir parçası olduğunuzda, sadece izleyen biri olmuyorsunuz. Fikirlerinizi paylaşabilir, önerilerde oy kullanabilir ve ağın nereye gideceğini doğrudan şekillendirebilirsiniz. Bu, yalnızca bir kullanıcı olmanın ötesinde, birlikte inşa etmek gibi bir his. — maeveknows

“Gerçek Bir Aidiyet Hissi”

Ben Web3 geliştirmeye meraklı amatör bir tutkunum. Aptos’un yenilikçi ve hızla büyüyen ortamında yeni olasılıkları keşfetmek beni gerçekten heyecanlandırıyor. En özel hissettiren şey ise topluluğun kendisi — her etkileşim, yalnız olmadığımı, birlikte öğrendiğimi ve inşa ettiğimi hissettiriyor. Aynı zamanda Aptos’un geleceğine büyük güven duyuyorum ve ekibin hem teknik ilerleme hem de yasal uyumluluk konusundaki çabalarını takdir ediyorum. Aptos topluluğunun bir parçası olmak bana gerçek bir gelişim ve aidiyet duygusu veriyor. — punkcan

2025 Sonbahar dönemi üyeleri, Aptos’u özel kılan şeyin özeti gibi: Dünyanın dört bir yanından gelen geliştiriciler, hayalperestler ve üreticiler; daha iyi bir Web3 inşa etme inancıyla birleşmiş insanlar.

Aptos Collective büyümeye, gelişmeye ve kalıcı bir etki yaratmak isteyenleri güçlendirmeye devam edecek.

Birlikte, sınırları zorlamayı sürdüreceğiz.

3 Likes