Aptos Collective'in Bir Parçası Olmak Nasıl Bir Şey

Aptos’un geleceğini şekillendirmeye ve sesinizi küresel bir topluluğa duyurmaya hazır mısınız? İşte sizin anınız.

Aptos Collective yaz dönemi başvuruları yakında sona eriyor (son gün 5 Mayıs!). Bir üye olarak—sevdiğiniz bir teknolojiyi temsil ederken—özel ayrıcalıklara, profesyonel gelişime ve benzer düşünen geliştiricilerden oluşan destekleyici bir ağa erişim kazanacaksınız.

Ama bizim sözümüzle yetinmeyin—doğrudan üyelerin kendilerinden dinleyin. Hikâyeleri, Aptos Collective deneyimini tanımlayan yaratıcılığı, etkileşimi ve etkiyi yansıtıyor.

“Aptos’ta Daha İyi Bir Yarın İnşa Etmek”

Aptos Collective bana bir Web3 ailesi gibi hissettiriyor—en başından beri inşa ettiğimiz bir aile. Bu yalnızca bir grup olmaktan öte; gerçek dostluklara ve Aptos ekosistemini büyütmeye yönelik ortak bir tutkuya dayanan, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir topluluktur. Bu yolculuğun bir parçası olmak beni iyimserlikle dolduruyor. İşte bu yüzden şu mottoyla yaşıyorum: “Aptos’ta daha iyi bir yarın inşa etmek.” Bu sadece bir slogan değil—beni her gün harekete geçiren bir düşünce.

Yeni geliştiricileri ve topluluk üyelerini desteklemeye derinden bağlıyım. Rehberlik ederek ve karmaşık teknik kavramları açık, anlaşılır bir dile çevirerek, yeni gelenlerin sürece dahil olmasına aktif olarak yardım ediyorum ki, altyapısı ne olursa olsun herkes burada yerini bulabilsin ve gelişebilsin. Aptos benim için sadece bir proje değil—o benim evim ve bu evde, kendimi gerçekten ait hissediyorum. —@DrAlcista

“Sadece Bir Zincir Değil”

İki yılı aşkın bir yolculuk—Aptos’un bilinmezlikten gelişen bir ekosisteme dönüşmesine tanıklık etmek. Aptos, sadece bir zincir değil; inanç, azim ve kolektif inşanın uzun vadeli bir çabasıdır. Her bir geliştiriciye ve her bir topluluk üyesine teşekkürler. Bu zincire içtenliğini ve geleceğini veren sizin katkılarınızdır. Hiçbir zaman eksik olmadık ve olmayacağız da. —@TonyJia21693453

“Bir Web3 Destanı”

Mainnet lansmanının Genesis Gecesini hâlâ tüm canlılığıyla hatırlıyorum, (o sırada) komut satırına ‘join-validator-set’ yazdıktan sonra ‘proposals_count’ın ‘1’ göstermesini heyecanla bekliyordum! Şimdi, zincir içi kilitli toplam değerin (TVL) $1B’ı aşmasıyla, Aptos ile olan bu yolculuk bir Web3 destanı hâline geldi. Roma bir günde kurulmadı ve blok zinciri de öyle—sayısız küçük dinleme ve güven anının zincir içinde yankılanmasıyla kuruldu. Aptos’un yıldızları avuçlarımızda büyüyor. —@FunsMove

“Aptos’un Geleceğini Şekillendirmek ve Geliştirmek”

Aptos “insanları” temsil eder—ve bu, deneyimimin en önemli noktası oldu. Aptos Collective’e bir yıl önce katıldım. Son derece yetenekli ve tutkulu bireylerle çalışmak inanılmaz bir deneyim oldu. Collective, Aptos’un geleceğini şekillendirmek ve geliştirmek için üstün zekâlı kurucularla, topluluk yöneticileriyle ve diğer üyelerle bağlantı kurmam için önemli bir potansiyeli ortaya çıkardı. —@im_rajaali

“Topluluk İçinde Aidiyet Duygusu”

Aptos Collective’e katılmak benim için dönüştürücü bir deneyim oldu. Aptos blok zincirini şekillendirmeye ve bireyleri ekosisteme dâhil etmeye adanmış bu grup, sadece blok zinciri teknolojisi anlayışımı derinleştirmekle kalmadı, aynı zamanda özgüvenimi de önemli ölçüde artırdı. Collective’in destekleyici ortamı beni ekosisteme daha anlamlı katkıda bulunmaya teşvik etti ve kendimi yeni zorlukları üstlenmek için güçlenmiş hissediyorum.

Her üyenin eşit derecede aktif olmadığının farkında olsam da, benim Aptos ekosistemine olan kişisel bağlılığım sarsılmaz. Collective’in bir parçası olmasaydım bile katkıda bulunmaya devam ederdim, çünkü Aptos’un potansiyeline gerçekten inanıyorum. Bununla birlikte, bu grubun bir parçası olmak kendime olan güvenimi artırdı ve bana topluluk içinde bir aidiyet duygusu verdi.

Aptos Collective’in daha da büyük işler başarmak için muazzam bir potansiyele sahip olduğuna inanıyorum. Tüm üyelerden biraz daha fazla yapı ve katılım ile, büyüme ve inovasyon için daha da fazla fırsatın kilidini açabiliriz. Collective ile yolculuğuma devam etmekten ve Aptos’un geleceğini şekillendirmeye katkıda bulunmaktan heyecan duyuyorum. —@Tinyjamj

“İnanılmaz Bireyler ve Deneyimler”

Aptos Foundation’ın bir elçilik (ambassador) programı olan Aptos Collective, ekosistemi ileriye taşımak için tutkulu topluluk üyelerini bir araya getiren güçlü bir girişimdir. Bireysel faydalar katılıma bağlı olarak farklılık gösterse de, sunduğu fırsatlar benim için gerçekten paha biçilemez oldu.

Collective’in bir parçası olmak, uygulamalı deneyim, mentorluk ve ekosistemdeki ürün lansmanlarına erken erişim sunarak Web3 yolculuğumu hızlandırdı. En bilgili ve ilham verici üyelerin bazılarından bir şeyler öğrenmek için inanılmaz fırsatlar yakaladım; bu da hem kişisel hem de mesleki olarak gelişmeme yardımcı oldu.

Aptos Collective, sektör liderlerine ve daha geniş Aptos topluluğuna doğrudan erişimimi sağlayarak ağımı önemli ölçüde genişletti. Bu program sayesinde pek çok harika insanla tanıştım ve Web3’teki deneyimimi zenginleştiren bağlantılar kurdum.

Collective, Aptos projeleriyle bağlantı kurmama, erişimimi ve görünürlüğümü artırmama yardımcı oldu. Sunduğu destek sayesinde, görünürlük, iş birliği fırsatları ve çalışmalarımı sergilediğim ve yalnızca kendime değil, hizmet ettiğim topluluklara da fayda sağlayan bir platform kazandım.

Haftalık Twitter Spaces’larım, “Let’s Taco Bout It Tuesday” ve “Not So Thirsty Thursday”, muhtemelen Aptos Collective sayesinde daha fazla katılıma sahne oldu. Daha fazla insanı sohbetlerimize dâhil ederek etkileşimi artırdı ve yaratmayı hedeflediğimiz pozitif enerjiyi yaydı.

Ağ kurma ve büyüme fırsatlarının yanı sıra, Collective üye olmayı daha da heyecan verici yapan özel ödüller, benzersiz Discord rolleri ve diğer ayrıcalıklı avantajlar sunar.

İki yılı aşkın süredir, Aptos ekosisteminde topluluk oluşturma, Twitter Spaces düzenleme ve sayısız projeyi destekleme gibi faaliyetlerde bulundum. Aptos Collective, beni hayatımı olumlu yönde etkileyen inanılmaz bireylerle ve deneyimlerle buluşturarak bu yolculuğu gerçekten unutulmaz kıldı. —@ApersonLyeque

Bu hikâyeler, Aptos Collective’i özel kılan şeylere sadece bir bakış sunuyor—gerçek insanlar, gerçek etki ve kalıcı bir şey geliştirmeye yönelik ortak bir inanç.

Eğer büyümeye, katkıda bulunmaya ve destekleyici küresel bir topluluğun parçası olmaya hazırsanız, şimdi tam zamanı. Başvurular 5 Mayıs’ta sona eriyor—bir sonraki dalgaya katılma şansınızı kaçırmayın.

Collective’e neler katacağınızı görmek için sabırsızlanıyoruz.

1 Like