Aptos Collective bu yaz—Aptos hikâyesinin bir sonraki bölümünü şekillendiren geliştiriciler, içerik üreticileri ve ekosistem liderlerinden oluşan—en yeni topluluk şampiyonları grubunu bünyesine kattı. 8.000’i aşkın başvuru arasından öne çıkan 39 yeni katkı sağlayıcı Aptos Collective’e seçildi.
Uzun süredir burada olan OG’lerden yeni katılan içerik üreticilerine kadar bu grup, web3’te mümkün olanı Aptos’ta yeniden tanımlamaya inanan küresel, çeşitli ve tutkulu bir topluluğu temsil ediyor.
İşte Yeni Collective Üyelerinin Söyledikleri
Hâlâ buradayız, hâlâ geliştiriyoruz, hâlâ üretiyoruz
“Aptos ekosistemine 2022’de katıldım ve ilk günlerinden beri gelişimini izliyorum. Beni asıl heyecanlandıran şey çekirdek ekibin hiç hız kesmemesi—geliştiriciler durmaksızın yenilikler sunuyor, altyapı daha da güçleniyor ve kullanıcı deneyimi (UX) de alanındaki en iyilerden biri olmaya devam ediyor. Aptos etrafında erken günlerde oluşan bu topluluk hâlâ burada, hâlâ geliştiriyor ve hâlâ üretiyor. Collective’in bir parçası olmaktan gurur duyuyorum ve önemli olan her alanda katkıda bulunmaya devam etmek için sabırsızlanıyorum. — @0xObsessed
Herkes tarafından sıcak bir şekilde karşılandığımı hissettim
“Aptos’a 2024’te katıldım. Bir O.G. olmaktan çok uzak olsam da, herkes tarafından sıcak bir şekilde karşılandığımı hissettim ve topluluğa hızla dahil oldum. Aptos topluluğu samimi, yatay (yani hiyerarşik olmayan) bir kültüre sahip. Bu dostane ve sıcak ortam, en eski üyelerden yeni gelenlere kadar herkesi bir şekilde katkı sunmaya teşvik ediyor. Kim olduğunuz, nereden geldiğiniz veya sosyal itibarınız ne olursa olsun, Aptos’ta sesiniz duyulur ve katkılarınız fark edilir… işte bu gerçekten değer verdiğim bir şey, LFG aile!” — @kantianum
Buradaki enerji gerçek
“Aptos Collective’e katıldığım için çok heyecanlıyım—yalnızca bir geliştirici olarak değil, aynı zamanda aktif bir kullanıcı ve Aptos vizyonuna gönülden inanan biri olarak. Aptos’u her gün kullanıyorum ve sunduğu kusursuz deneyimi seviyorum, bilhassa DeFi’da. Bunun ötesinde, sponsorlu işlemleri ve hesap soyutlamayı kullanarak getiri çiftçiliği ile portföy yönetimini otomatikleştiren, Aptos üzerinde yapay zekâ destekli bir DeFi ajanı olan FinKeeper’ı geliştiriyorum. Aptos teknolojisiyle yapay zekâyı birleştirerek nelerin mümkün olduğunu gösterdiğimiz MetaMove hackathon’unu bile kazandık. Buradaki enerji gerçek—ve bu enerjinin büyümesine içeriden katkıda bulunmaktan gurur duyuyorum. Aptos’u Web3’ün en kullanıcı dostu zinciri yapalım.” — @ssadkov
Aptos’un geleceğini şekillendirmeye yardımcı olmak
“Aptos’a olan tutkum, benzersiz ölçeklenebilirliği, güvenliği ve benim gibi geliştiricilere kapsayıcı Web3 çözümleri üretme imkânı veren Move programlama dilinden geliyor. @AptosHausa’nın lideri olarak, dil bariyerlerini aşmaya tutkuluyum ve bu amaçla Afrika’daki toplulukları Aptos ekosistemine kazandırmak için Hausa dilinde içerikler üretiyorum. Collective’in bir parçası olmak; bu misyonu güçlendirmek, küresel geliştiricilerle iş birliği yapmak, erken aşama programlara erişmek ve Aptos’un geleceğini şekillendirmeye yardımcı olmak demek. Web3’ü herkes için erişilebilir kılmak ve daha parlak bir gelecek inşa etmek için birlikte çalışalım!” — @UkashatBalaCCII
Bu dönemi birlikte unutulmaz kılalım
“Aptos benim için sadece bir zincir değil, Web3’te geliştirme tutkumla gerçek bir yön ve uyum duygusu bulduğum yer. Özellikle Aptos’u benzersiz kılan özellikleri öne çıkarmaya katkı sağlayacağım için heyecanlıyım: hız, ölçeklenebilirlik ve sürekli güçlenerek büyüyen canlı bir topluluk. İster içerik üretmek, ister yeni kullanıcılarla iletişim kurmak, isterse geliştiricileri desteklemek olsun, Collective’i içtenlikle ve enerjiyle temsil etmek için buradayım. Bu dönemi birlikte unutulmaz kılalım.” — @Fiona_apt
Buradaki atmosferi ve topluluğu seviyorum
“Sadece birkaç ayda bu denli geniş bir kitleye ulaşmış ve her türden insanla tanışmış olmaktan gurur duyuyorum. Herkes çok sıcak davrandı. Kendimi tamamen Aptos’a adadım, buradaki atmosferi ve topluluğu seviyorum. İhtiyaç duyulduğunda herkes birbirine yardım ediyor. Aptos Collective ile bunu bir üst seviyeye taşımak istiyorum.” — @emojicoinwhale
Aptos Collective’in bir parçası olmak heyecan verici
“Web3’te ölçeklenebilirliği ve güvenliği yeniden tanımlayan bir Katman-1 blokzinciri olan Aptos’un sınırsız potansiyeli beni heyecanlandırıyor. Yıldırım hızındaki işlem süreleri ve yenilikçi Move programlama dili, geliştiricilerin çığır açan merkeziyetsiz uygulamalar oluşturmasını sağlayarak mümkün olanın sınırlarını zorluyor. Aptos Collective’in bir parçası olmak heyecan verici; burası, tutkulu geliştiricilerle iş birliği yapabildiğim, öncü projelere katkı sunabildiğim ve merkeziyetsiz teknolojinin geleceğini şekillendirmeye yardım edebildiğim canlı ve küresel bir topluluk.” — @frogtos_x
Aptos ailesi, LFM!
“Aptos Collective’in bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum çünkü topluluğun gücüne inanıyorum. En büyük varlığımız ağımız ve bunun bir parçası olup büyütmek istiyorum. Collective, küresel bir ticaret motoru olan Aptos için sahneyi hazırlıyor. Bu ekosistemin bir parçası olmak, DeFi ve RWA’nın sınırlarını zorlayan canlı, yenilikçi ve destekleyici bir topluluğa dahil olmak anlamına geliyor. Aptos’ta öğrenmeye, yardım etmeye ve büyümeye hevesliyim. Aptos ailesi, LFM!” — @Lucian_Vance
İnovasyonun sınırlarını zorlamak
“Aptos’un hızı, ölçeklenebilirliği ve geliştirici dostu tasarımı göz önüne alındığında, beni özellikle Web3’ün geniş çapta benimsenmesini teşvik edebilecek inanılmaz potansiyeli heyecanlandırıyor. Bu topluluğun bir parçası olmak, inovasyonun sınırlarını zorlayan bu dinamik ekosisteme katkıda bulunmak anlamına geliyor ve geleceğin ve tabii ki şimdinin merkeziyetsiz teknolojisi olan Aptos’a dahil olma coşkumu paylaşan insanlarla çalışmaktan heyecan duyuyorum.” — @bolamidun247
Gelecek Aptos’ta inşa ediliyor
“Aptos Collective’e seçildiğim için çok heyecanlıyım—tanınmak ve bu hareketin resmi bir parçası olmak harika bir duygu. Gelecek Aptos’ta inşa ediliyor ve buradaki enerji gerçek dışı. Topluluk tutku, yenilik ve pozitif enerjiyle dolu ve ben de tamamen bu topluluğun içindeyim. Hadi birlikte efsanevi bir şeyler geliştirelim.” — @captainonchain
Ekipten Öte—bir Hareket
Bu yeni ekip, bir grup katkı sağlayıcı olmanın ötesinde—Aptos ekosisteminin gelecekte gittiği yönün işareti: küresel, kapsayıcı ve geliştirici liderliğinde. Üründen topluluğa, eğitimden altyapıya kadar, Summer 2025 Collective şimdiden geleceği şekillendiriyor. Aramıza hoş geldiniz. Hadi birlikte geliştirelim.