Apt ID Artık Açık Kaynak!

Aptos Kurucu Mühendisi Greg Nazario’dan heyecan verici bir duyuru: Apt ID artık açık kaynak! GitHub üzerinden özellik taleplerinde bulunabilir, hata raporları gönderebilir ya da düzeltmelere katkıda bulunabilirsiniz. Buradan inceleyebilirsiniz: Apt ID GitHub Issues.

Create-Aptos-dapp, Next.js ve tabii ki Aptos blok zinciri altyapısını kullanan Apt ID, oldukça basit ama etkili bir dApp olarak geliştirildi. Bu aracı kullanarak topluluk, merkeziyetsiz kimlik deneyimini keyifli bir şekilde keşfedebilir.

Greg’in kendi sözleriyle:

“Apt ID ile karar verme sürecinde biraz merkeziyetsizlik denemesi yapmak istedim. Bu hafta açık kaynak olarak yayınlayacağım ve özellikler ile talepler GitHub Issues üzerinden izlenebilecek. UI ve özellikler hakkında harika geri bildirimler aldım, bu nedenle fikirlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmanızı çok isterim.”

Apt ID Nedir?

Apt ID, topluluğun kimliklerini sahiplenebileceği ve Aptos Name ile linkler ekleyebileceği merkeziyetsiz bir uygulama. Kullanıcılara merkeziyetsiz dünyada kendilerini ifade edebilecekleri araçlar sunmayı amaçlıyor. Denemek ister misiniz? aptid.xyz adresine giderek kendi Apt ID’nizi oluşturabilirsiniz! Tek ihtiyacınız, birincil bir ANS ismine sahip olmak.

Neden Önemli?

Apt ID’nin açık kaynak haline getirilmesi, merkeziyetsizlik ve topluluk odaklı geliştirme yolunda önemli bir adım. Geliştiricileri fikir ve iyileştirme önerilerinde bulunmaya davet ederek, Aptos bu dApp’in geleceğini şekillendirme konusunda herkesi gücçlendiriyor.

İster özellik fikirlerinizle bir geliştirici, ister UI önerilerinizle bir tasarımcı, ister merkeziyetsiz kimlik konusunda meraklı biri olun, bu sürece katılmanın tam zamanı. Haydi, birlikte harika bir şeyler inşa edelim!

2 Likes