İlk tanışma 👀

Hey selam aptos topluluğu gelin biraz tanışalım :smiling_face:

Ben casanova twitter’da içerikler yazıyorum, kendimce topluluğu bilgilendirmeye çalışıyorum, burada olmaktan mutluyum aptos benim için ayrı bir öneme sahip :heart:

Sağlam bir topluluk için inşa etmeli ve samimi arkadaşlıklar kurmalıyız :people_hugging:

Peki siz kendinizden bahseder misiniz :upside_down_face:

2792

4 Likes

Selamlar hocam sizi twitter hesabınızdan takip ediyorum. Projeleri yakından takip ediyorsunuz ve sizden faydalanıyorum. O yüzden teşekkür ederim.

Bende sizin gibi Aptos ağında yapılan işlere ayrı bir güven besliyorum. Tabiki bunda takımın çok aktif ve çalışmalarına devam etmesiyle kurumsal firmalar ile yapılan anlaşmalar gösteriyor ki doğru yerdeyiz.

4 Likes

Merhaba herkese!
Uzun zamandır ekosistemdeyim inceliyorum, özellikle NFTLerle ilgileniyorum. Aptos’u seviyorum.

2 Likes

Merhaba. Ben de uzun sayılacak bir zamandır Aptos’u inceliyor ve beğenerek takip ediyorum. Projeni çok güzel yerlere geleceğine inancım sonsuz.

3 Likes

Merhaba, ben de sizi takip ediyorum. Aptos ağına güveniyorum, beraber büyüyeceğimizi düşünüyorum. Umarım buradan güzel dostluklar da elde edebilirim. komünite her şeydir.