Mo Shaikh’in CEO’luk görevinden ayrılmasının ardından yeni CEO Avery Ching oldu. Kendisine bu görevinde başarılar diliyoruz ve Aptos’ta geleceğin çok güzel olacağına olan inancımızın kuvvetli olduğunu da eklemek isteriz!
Ching, konuyla alakalı olarak sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı. Bu açıklamanın önemli kısımları ise şu şekilde:
“Aptos Labs CEO’su olarak yeni bir rol üstleneceğimi duyurmak benim için bir onur. Aptos’un iddialı geliştiricilerini ve topluluğunu desteklemek, web3 teknolojisinde yeniliğin sınırlarını zorlamak ve yüksek hızda öncü ürünler geliştirmek, bu yeni dönemdeki önceliklerim olacak. Hızla işe koyulacağım.
Misyonumuza olan tutkusu ve inancından ötürü Mo Shaikh’e teşekkür ederim. Kısa bir sürede birlikte çok şey başardık. Mo’ya, misyonumuza olan sarsılmaz adanmışlığı ve inancı için kişisel olarak teşekkür etmek istiyorum. Onun, Aptos Labs stratejik danışmanlık rolünde olacağından ötür heyecanlıyım ve gelecekteki çalışmalarını dört gözle bekliyorum.
Libra benim ilk aşkımdı. Aptos, Libra’nın vizyonunun varisi, ama çok daha fazlası. Açık finans iki şey anlamına gelir. İlk olarak, herkesin dünyanın her yerindeki finansal altyapılara ve varlıklara istediği zaman erişebilmesi anlamına gelir. İkinci olarak, geliştiricilerin finansal ürünleri herhangi bir izin gerektirmeden entegre edebilmesi anlamına gelir. DeFi başlangıçtır, TradFi on-chain varlıkları ise köprüdür, ancak gelecekte dünya ekonomik faaliyetlerinin tamamen on-chain’e taşındığı bir dünya olacak. Aptos, bu alanlardaki yenilik hızına ayak uyduracak dünyanın en ölçeklenebilir ve maliyet etkin web3 altyapısına sahip tek zincirdir - günlük ana ağ işlem sayısında ilk dört rekoru elinde bulunduruyor. rAPTr, Block-STM v2 ve Move 2’deki önemli yeniliklerin yanı sıra, 2025’te duyuracağımız büyük bir altyapı girişimi, öncü geliştiricilerin ve projelerin yeni bir dalgasını getirecek.
Aptos’un gerçek MVP’leri, topluluk ve geliştiricilerdir. X/spaces, TG grupları, VC’ler ve gerçek hayatta gösterdiğiniz heyecan ve tutku, hepiniz için daha çok çalışmamı sağlıyor. Ben buradayım, sizler için! Hindistan, Kore, Vietnam, Japonya ve Çin’deki bölgesel büyüme 2025’te patlayacak. Sizlerle tanışmayı, en önemlisi bu yolculukta birlikte eğlenmeyi ve Aptos ekosistemini genişletmeye kararlı bir şekilde devam etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Gelecek günlerde paylaşacak çok şeyimiz var. Bu sadece bir sonraki aşamanın başlangıcı.”